例文 (2件) |
麦芽蛋白の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
浸麦後の麦芽の水分含量(浸麦度)を所定範囲に維持しながら、浸麦後の麦芽の蛋白質分解を指標するKI値と細胞壁分解を指標するCalcofluor modification値をそれぞれ所定範囲にすることを特徴とするビール製造における新規浸麦方法の提供。例文帳に追加
To provide a malt steeping method for producing beer which is characterized in that Calcofluor modification values indicating KI values with the proteolysis of malt after malt steeping as indices are set within prescribed ranges, respectively, while maintaining a water content (malt steeping degree) of the malt after malt steeping within a prescribed range. - 特許庁
本発明は、発酵麦芽飲料の香味成分等である蛋白質等を過剰に除去することなく、プリン体を除去する方法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a method for producing a fermented malt beverage through removing purines without excessively removing proteins or the like as a flavor component or the like for the beverage. - 特許庁
例文 (2件) |
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