例文 (4件) |
agluconを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
METHOD FOR PRODUCING AGLUCON ISOFLAVONE-CONCENTRATED VEGETABLE PROTEIN WHEY例文帳に追加
アグルコンイソフラボン濃縮植物タンパク質乳漿の製造方法 - 特許庁
To provide a method for producing an aglucon isoflavone-concentrated vegetable protein whey.例文帳に追加
アグルコンイソフラボン濃縮タンパク質乳漿の製造方法を提供すること。 - 特許庁
The method for producing the aglucon isoflavone-concentrated vegetable protein whey is characterized by (c) obtaining a vegetable protein whey containing glucon isoflavone, and then (d) bringing the glucon isoflavone into contact with an acid at a temperature of 80 to 90°C and at pH 1 to 2 for 30 to 180 minutes to convert at least 80% of the glucon isoflavone in the whey into the aglucon isoflavone.例文帳に追加
(c)グルコンイソフラボンを含有する植物タンパク質乳漿を得て、(d)前記グルコンイソフラボンを、十分な量の酸と、30分〜180分、80℃〜90℃の温度で且つ1〜2のpHで接触させ、前記乳漿中のグルコンイソフラボンの少なくとも80%をアグルコンイソフラボンへ変換してアグルコンイソフラボン濃縮乳漿を製造する。 - 特許庁
The method for producing the aglucon isoflavone-concentrated vegetable protein whey is characterized by (c) obtaining a vegetable protein whey containing glucon isoflavone, and then (d) bringing the glucon isoflavone into contact with a sufficient amount of an acid at a temperature of 80 to 90°C and at pH 1 to 2 for 30 to 180 minutes to convert at least 80% of the glucon isoflavone in the whey into the aglucon isoflavone.例文帳に追加
(c)グルコンイソフラボンを含有する植物タンパク質乳漿を得て、(d)前記グルコンイソフラボンを、十分な量の酸と、30分〜180分、80℃〜90℃の温度で且つ1〜2のpHで接触させ、前記乳漿中のグルコンイソフラボンの少なくとも80%をアグルコンイソフラボンへ変換してアグルコンイソフラボン濃縮乳漿を製造する。 - 特許庁
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