例文 (4件) |
semidriedを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
To provide a drying and sterilizing method for noodles to manufacture semidried noodles in a short time by using superheated steam, and semidried noodles prepared by the method.例文帳に追加
過熱蒸気を使用して、短時間に半生麺を製造する麺類の乾燥殺菌方法及びこの方法によって半生麺とした麺類の提供。 - 特許庁
When the paste is held to a semidried state immediately after printing or by predrying, the top part of the semispherical paste 2 is pressed by a pressure means 4 to form the cross-sectional shape of the paste into a truncated cone shape.例文帳に追加
印刷直後または予備乾燥をして生乾きの状態にあるときに半球形ペースト2の頂部を押圧手段4により押圧して断面形状を円錐台形に形成する。 - 特許庁
This semisolid food is obtained by cutting, pulverizing or crushing one or more kinds of foods belonging to raw foods, semidried foods, dried foods or processed foods to provide a paste, and adding one or more kinds of a gelatinizing agent, an emulsifying agent and a thickening agent to the obtained paste to gelatinize the paste.例文帳に追加
生食品類、半乾燥食品類、乾燥食品類または加工食品類に属する食品の1種類または2種類以上を裁断、粉砕または圧潰によりペースト状とし、次いでゲル化剤、乳化剤または増粘剤の1種または2種以上を添加してゲル化した半固形状食品である。 - 特許庁
The drying and sterilizing method for noodles comprises predrying by superheated steam of 110-190°C, for a time of 30-660 sec to reduce a water content to 23-30 wt.%, and further main drying the to obtain the semidried noodles with a water content to 14.5% or less.例文帳に追加
過熱蒸気の温度を110〜190℃、時間を30〜660秒として予備乾燥をして水分を23〜30重量%ととし、本乾燥をして水分を14.5%以下として半生麺とすることを特徴とした麺類の乾燥殺菌方法。 - 特許庁
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