例文 (3件) |
starch sirupの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
Secondary, amino acid and starch sirup or reduced starch sirup are added to mineral water at least comprising magnesium or calcium, and, after concentration, the same is dried by the well-known method such as a spray dryer, so as to be powdered.例文帳に追加
第2に、少なくともマグネシウムまたはカルシウムのいずれかを含むミネラル水に、アミノ酸および水あめまたは還元水あめを添加し、濃縮した後で、スプレードライヤー等の既知の方法により乾燥させて粉末化する。 - 特許庁
Furthermore, the caramel coated food is obtained by coating the surface with the caramel which is produced by mixing and heating the raw material containing saccharide, starch sirup, reduced starch sirup, oil-and-fat, and a milk protein-containing material, and adjusted in a mixing quantity of oil-and-fat so as to float oil-and-fat on a caramel surface.例文帳に追加
糖、水飴、還元水飴、油脂、乳蛋白含有素材を含む原料を混合、加熱して製造されるキャラメルであって、キャラメルの表面に油脂が浮くように油脂の配合量を調節したキャラメルで表面が被覆されたキャラメル被覆食品である。 - 特許庁
A method for producing the caramel coated food includes producing caramel by mixing and heating the raw material containing saccharide, starch sirup, reduced starch sirup, oil-and-fat, and a milk protein-containing material, and using as food surface coating caramel, caramel adjusted in a mixing quantity of oil-and-fat, so as to float oil-and-fat on a caramel surface.例文帳に追加
糖、水飴、還元水飴、油脂、乳蛋白含有素材を含む原料を混合、加熱して製造されるキャラメルであって、キャラメルの表面に油脂が浮くように油脂の配合量を調節したキャラメルを食品の表面を被覆するキャラメルとして用いることを特徴とするキャラメル被覆食品の製造方法である。 - 特許庁
例文 (3件) |
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