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【植物, 植物学】 a garlic
〈香料〉 garlic
(料理に使う)にんにくの 1 かけら
a clove of garlic
たっぷりとにんにくを利かせた料理
a dish thickly flavored with garlic.
読み方:にんにく、ニンニク
蒜、葫 とも書く
読み方:にんにく
(1)
(2)
a european plant that has a bulb used to flavor food. it has also been used in some cultures to treat certain medical conditions including high cholesterol, high blood pressure, infections, and cancer. the scientific name is allium sativum.
ヨーロッパの植物で、その球根が、食物に風味をつけるために用いられる。また一部の文化で、高コレステロール、高血圧、感染症、がんを含む、特定の医学的問題を治療するために使用されている。学名はallium sativum。
読み方 にんにく
The garlic; the ramson; the rocambole
Pocketing an insult; forbearance
にんにく