ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:にごりざけ
濁酒 とも書く
発酵米から作られた日本のアルコール飲料
(Japanese alcoholic beverage made from fermented rice)
読み方 にごりさけ
Unclarified sake
濁り酒
unrefined sake
清酒
refined sake
醸造酒
the brewage
地酒
a locally brewed liquor
どぶろくという酒
sake that is home-brewed, called {'doburoku'}
濁酒と清酒
sake, whether refined or unrefined
清酒という酒
refined sake called {'kiyomiki'}
冷や酒
cold liquor
燗をつけた酒
sake served hot
酒粕を漉しとらない酒
sake that has not been filtered to remove the lees
焼酎という酒
liquor called white liquor
酒造場
a brewery
燗を熱めにした酒
hot sake
酒の燗をする徳利
a bottle used to warm Japanese sake