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読み方:むえんバター
無塩バター
unsalted butter
塩気のないバター
sweet butter
塩辛いバター.
salty butter
無塩醤油という調味料
the seasoning called salt-free soy sauce
塩味が少ない食品
lightly salted food
塩分控えめのしょうゆ
low‐salt soy sauce
塩を炒める
decrepitate salts
しょうゆを使わずに煮たもの
in Japan, food that has been boiled without using soy sauce
塩気の多い辛味のみそ
miso [soy bean paste] that is very salty
塩けが少ないさま
the characteristic of not being well-salted
塩加減の薄い醤油
soy sauce with a weak salty taste
純粋のしょうゆ
pure soy
甘露醤油という調味料
a Japanese seasoning called 'Kanro' soy sauce
チャツネという香辛料
a spice, called chutney
黒胡椒という,黒色の香辛料
a black seasoning called black pepper
ハチミツで甘くする
sweeten with honey
醤油という調味料
a seasoning called soy sauce
芥子を溶いた醤油
soy sauce with mustard dissolved in it
胡椒という香辛料
a spice called pepper
牡蛎醤油という調味料
a seasoning called oyster soy sauce