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読み方:しおかげん
塩かげん とも書く
食物に主に風味を加えるためのもの
(something added to food primarily for the savor it imparts)
読み方 しおかげん
Seasoning
塩加減
the extent to which a food is seasoned with salt
塩加減する
to salt the soup to taste
料理の塩加減
the amount of salt used to season a dish
塩の味
the taste of salt
塩からい味
the taste of saltiness
汁の塩加減をする
to salt soup to taste
塩加減の薄い醤油
soy sauce with a weak salty taste
塩分控えめのしょうゆ
low‐salt soy sauce
塩けが少ないさま
the characteristic of not being well-salted
醤油という調味料
a seasoning called soy sauce
胡椒という香辛料
a spice called pepper
酢味のある
sour―acid
溜まり醤油という調味料
a flavouring agent called 'tamarijouyu'
甘露醤油という調味料
a Japanese seasoning called 'Kanro' soy sauce
甘味をつけた水
sweetened water
無塩醤油という調味料
the seasoning called salt-free soy sauce
掛け醤油という調味料
a condiment called soy sauce mix
しょうゆという調味料
a seasoning named soy sauce
塩味が少ない食品
lightly salted food
合わせ醤油という調味料
a seasoning called blended soy sauce
牡蛎醤油という調味料
a seasoning called oyster soy sauce
薄口の醤油
weak, light colored soy sauce
胡椒一つまみ
a pinch of pepper