ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:さとうづけ
砂糖漬 とも書く
香りをつけた砂糖で作った甘さたっぷりの菓子で、たいていは果実やナッツを入れる
(a rich sweet made of flavored sugar and often combined with fruit or nuts)
読み方 サトウヅケ
candy
読み方 さとうづけ
Candied fruit; conserves
砂糖漬
candied fruit―conserves
砂糖樽
a sugar-barrel
砂糖黍
the sugar-cane
苺の砂糖漬
a conserve of strawberries
棒砂糖
loaf-sugar
砂糖のかたまり
a lump of sugar
白砂糖
white sugar
黒砂糖
brown sugar
砂糖蜜
treacle―molasses
砂糖パン
sugar loaf
砂糖挟み
sugar-tongs
砂糖の甘み
the sweetness of sugar
粗製糖
raw sugar―unrefined sugar
一塊の砂糖
砂糖漬けにすること
the act of preserving something in sugar
粗製砂糖
unrefined sugar―muscovato
氷砂糖
砂糖3さじ
three spoonfuls of sugar
精製砂糖
refined sugar
砂糖大根
the sugar-beet
甜菜糖
beet sugar
一匙の砂糖
a spoonful of sugar
粒状砂糖
granular sugar
砂糖の粒
a grain of sugar
甘蔗糖
cane-sugar―sucrose
玉砂糖という砂糖
a kind of sugar called {'Tamazatou'}
味噌漬
vegetables pickled in miso
果糖
fructose
上等な白砂糖
a refined sugar
砂糖を付けて食う
to eat cake with sugar