ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
砂糖漬けの
preserved in sugar
読み方:さとうづけ
砂糖漬 とも書く
香りをつけた砂糖で作った甘さたっぷりの菓子で、たいていは果実やナッツを入れる
(a rich sweet made of flavored sugar and often combined with fruit or nuts)
読み方 サトウヅケ
candy
砂糖漬
candied fruit―conserves
砂糖挟み
sugar-tongs
苺の砂糖漬
a conserve of strawberries
砂糖のかたまり
a lump of sugar
砂糖漬けにすること
the act of preserving something in sugar
砂糖樽
a sugar-barrel
砂糖黍
the sugar-cane
棒砂糖
loaf-sugar
焦がした砂糖
burnt sugar
砂糖3さじ
three spoonfuls of sugar
白砂糖
white sugar
砂糖の甘み
the sweetness of sugar
一塊の砂糖
一匙の砂糖
a spoonful of sugar
粗製砂糖
unrefined sugar―muscovato
粒状砂糖
granular sugar
砂糖パン
sugar loaf
砂糖を付けて食う
to eat cake with sugar
砂糖大根
the sugar-beet
精製砂糖
refined sugar
砂糖をまぶした錠剤
sugar-coated pills
砂糖を入れる
to put in sugar―sweeten
氷砂糖
黒砂糖
brown sugar
砂糖に蠅がたかる
Flies settle on sugar.
砂糖の粒
a grain of sugar
玉砂糖という砂糖
a kind of sugar called {'Tamazatou'}
ちょうどきっちりの量の砂糖
the precise amount of sugar
砂糖漬けにした食品
a foodstuff preserved in sugar
上等な白砂糖
a refined sugar
砂糖漬け