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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 英和対訳 > Neufchâtel (cheese)の解説 

Neufchâtel (cheese)の英語

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Weblio英和対訳辞書での「Neufchâtel (cheese)」の英訳

Neufchâtel cheese

ヌシャテル (チーズ)
Weblio英和対訳辞書はプログラムで機械的に意味や英語表現を生成しているため、不適切な項目が含まれていることもあります。ご了承くださいませ。


ウィキペディア英語版での「Neufchâtel (cheese)」の英訳

Neufchâtel (cheese)

出典:『Wikipedia』 (2011/07/11 21:56 UTC 版)

英語による解説
ウィキペディア英語版からの引用
引用
French Neufchâtel is a soft, slightly crumbly, mould-ripened cheese made in the region of Normandy. One of the oldest cheeses in France, its production is believed to date back to the 6th century. It looks similar to camembert, with a dry, white, edible rind, but the taste is saltier and sharper. It has the aroma and taste of mushrooms. Unlike other soft-white-rinded cheeses, Neufchâtel has a grainy texture. It is usually sold in heart shapes; however it is also produced in other forms, such as logs. It is typically matured for 8–10 weeks.

1
ヌシャテル 英和対訳

2
Neufchâtel Wiktionary英語版

3
Neufchâtel (cheese) 百科事典

Neufchâtel (cheese)のページの著作権
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Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL).
Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wikipedia英語版」の記事は、WikipediaのNeufchâtel (cheese) (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。

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