意味 | 例文 (4件) |
ペスカトーレを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
ペスカトーレスパゲティの製造方法及びこれに用いるペスカトーレスパゲティ用ソースキット例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING PESCATORE SPAGHETTI, AND PESCATORE SPAGHETTI SAUCE KIT USED IN THE SAME - 特許庁
茹でたスパゲティに魚介類ソースをからめた後、これにトマトソースをからめるペスカトーレスパゲティの製造方法で、前記魚介類ソースの粘度がB型粘度計による測定値で1Pa・s以下であり、前記トマトソースの粘度がボストウィック粘度計による測定値で20〜250mmであるペスカトーレスパゲティソース。例文帳に追加
The method for producing pescatore spaghetti comprises applying seafood sauce around boiled spaghetti followed by applying tomato sauce around the spaghetti so as to obtain pescatore spaghetti sauce where the viscosity of the seafood sauce is ≤1Pa s in a measured value detected with a B-type viscometer, and the viscosity of the tomato sauce measured with a Bostwick viscosimeter is 20-250 mm. - 特許庁
前記魚介類ソースと魚介類の具材が充填密封されてなる包装袋と前記トマトソースが充填密封されてなる包装袋とをセットとするペスカトーレスパゲティ用ソースキット。例文帳に追加
The sauce kit for pescatore spaghetti comprises a set of a package bag where the seafood sauce and the seafood ingredients are hermetically sealed, and another package bag where the tomato sauce is hermetically sealed. - 特許庁
魚介類の具材の原料が風味の弱いレトルト品やブランチング処理済みの冷凍品又はチルド品であっても、魚介類の風味がトマトの風味と混じりあってぼやけた味となってしまうことがなく、魚介類とトマトのそれぞれの風味が程よく調和したペスカトーレスパゲティを製することができる製造方法の提供。例文帳に追加
To provide a method for producing pescatore spaghetti where seafood flavor and tomato flavor are moderately in harmony with each other without making the seafood have fuzzy flavor through being mixed with the tomato flavor even when using retort products having poor flavor, blanched frozen products or chilled products as raw material for the seafood ingredients. - 特許庁
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