意味 | 例文 (1件) |
醸造用及び蒸留用麦芽の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 1件
醸造原料中の麦芽使用比率が50%未満の発泡酒の製造方法において、発酵前溶液に、赤ワインを減圧蒸留により濃縮して総アミノ酸と総ポリフェノール濃度及び/又はレスベラトロール濃度を調整した濃縮赤ワインエキスを添加することにより麦酒味覚の爽快で飲み応えを付与した発泡酒を製造する。例文帳に追加
In the method for producing a sparkling liquor having a malt use content in a brewing raw material of less than 50%, the sparkling liquor is produced by adding a concentrated red wine essence that is obtained by concentrating a red wine by reduced-pressure distillation and has an adjusted total amino acid and total polyphenol concentration and/or resveratrol concentration to a solution before fermentation. - 特許庁
意味 | 例文 (1件) |
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