意味 | 例文 (7件) |
Bubble Teaの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 7件
In the purifying method of the tea extract, the temperature of the tea extract is controlled to 30-100°C; the tea extract is made in contact with minute bubbles having a median diameter of 1-200 μm; and then a bubble layer formed on the surface of a liquid is removed.例文帳に追加
茶抽出物を温度30〜100℃に調整し、次いでこれをメジアン径1〜200μmの微細気泡と接触させ、次いで液表面に形成された泡の層を除去する、茶抽出物の精製方法。 - 特許庁
In the purifying method of the tea extract, the pH of the tea extract is controlled to 5.5 or less; the tea extract is made in contact with minute bubbles having a median diameter of 1-200 μm; and then a bubble layer formed on the surface of a liquid is removed.例文帳に追加
茶抽出物のpHを5.5以下に調整し、次いでこれをメジアン径1〜200μmの微細気泡と接触させ、次いで液表面に形成された泡の層を除去する、茶抽出物の精製方法。 - 特許庁
This method for producing the beverage comprises emitting bubbles of a median diameter of 1-200 μm to tea extract or tea extracted solution-containing solution, and removing a bubble layer formed on a solution surface.例文帳に追加
茶抽出物又は茶抽出液を含む溶液内にメジアン径1〜200μmの気泡を放出し、次いで液表面に形成された泡の層を除去することを特徴とする飲料の製造法。 - 特許庁
In the purifying method of the tea extract, the tea extract 13 is made in contact with minute bubbles 14 having a median diameter of 1-200 μm by agitation; and then a bubble layer 15 formed on the surface of a liquid is removed.例文帳に追加
茶抽出物13と、メジアン径1〜200μmの微細気泡14とを攪拌接触させ、次いで液表面に形成された泡の層15を除去する、茶抽出物の精製方法。 - 特許庁
意味 | 例文 (7件) |
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