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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Swelling of palateに関連した英語例文

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Swelling of palateの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 5



例文

To obtain an oil-in-water emulsified composition capable of sustaining excellent palate feeling for a long time by using for food, to obtain dough for a swelling wheat food improved in palate feeling by including the composition, and to obtain a swelling wheat food.例文帳に追加

本発明は、食品に使用することによって、より長時間に亘って優れた食感を持続させることができる水中油型乳化組成物を提供すること課題とし、併せて、該組成物によって食感が改良された膨張性小麦食品用の生地及び膨張性小麦食品を提供すること課題とする。 - 特許庁

To provide a method for producing liquified saccharified cereal having smooth palate feeling and favorable smoothness through the throat, which includes swelling cereal by a swelling apparatus followed by pulverizing the swollen cereal, adding water to the resulting powder and treating the mixture with Aspergillus oryzae or an enzyme, and fermenting the treated powdery cereal for a prescribed period of time.例文帳に追加

穀類を膨化装置で膨化させ、次にこの膨化物を微粉砕し、得た粉状体に水を加えて麹菌または酵素処理を施し、所定時間発酵させることにより、なめらかな食感や喉越しの感覚の良好な液化糖化物を得られることを見出し、本発明に到達したものである。 - 特許庁

The laminated swollen food provided with float and lightness of palate feeling is produced by blending pregelatinized crosslinked starch of degree of swelling of 30 to 80 to raw material starch whose main raw material is wheat when producing the laminated swollen food.例文帳に追加

層状膨化食品の製造に際し、小麦粉を主原料とする原料穀粉に対し、冷水膨潤度30〜80のα化架橋澱粉を配合することにより、浮きと食感の軽さを付与した層状膨化食品を製造する。 - 特許庁

To provide a batter for fried foods free from separation or swelling of the coating layer of the batter from the subject of coating such as meats, fishes, vegetables or their processed foods, with soft and tackfree feeling and having an excellent palate feeling.例文帳に追加

油で揚げた時に、種である畜肉類、魚介類、野菜類、或いはその加工食品に結着した衣のはがれや膨れが無く、ソフトでべたつき感がない優れた食感を有する揚げ物用衣材を提供する。 - 特許庁

例文

To obtain a baking powder for deep-fried products such as doughnuts, capable of decreasing the oil absorption of the products without lowering its swelling action, and giving such deep-fried products forming a texture satisfying the above conditions and excellent in palate feeling, appearance and flavor.例文帳に追加

この発明の目的は、ドーナツ等の油ちょう品の油の吸収量を低減し、膨脹剤の膨張作用力を低下させないで、食感、外観、風味に優れ且つ、前記の条件を満足させる組織を形成するドーナツ等の油ちょう品用のベーキングパウダーを提供することにある。 - 特許庁


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