意味 | 例文 (4件) |
milk-coagulating enzymeの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
To provide a method for precisely estimating timing for adding a milk coagulating enzyme and timing for cutting curd each in a cheese production process.例文帳に追加
チーズ製造における凝乳酵素添加時期,カード切断時期を正確に予測する。 - 特許庁
METHOD FOR ESTIMATING TIMING FOR ADDING MILK COAGULATING ENZYME AND TIMING FOR CUTTING CURD EACH IN CHEESE PRODUCTION PROCESS例文帳に追加
チーズ製造における凝乳酵素添加時期,カード切断時期の予測方法 - 特許庁
The method for estimating timing for adding a milk coagulating enzyme and timing for cutting curd each in a cheese production process comprises using a neutral network 1 to estimate the timing for adding the milk coagulating enzyme and for cutting the curd based on the whole of a solid C, a starter addition rate R, pH variation in and after culturing start time each for raw material milk.例文帳に追加
チーズ製造における凝乳酵素添加時期,カード切断時期を予測するにあたり,原料乳の全固形分C,スターター添加率R,培養開始時及び培養開始後の原料乳のpH変化に基づき,ニューラルネットワーク1を用いて,チーズ製造における凝乳酵素添加時期,カード切断時期を予測する。 - 特許庁
A milk coagulating enzyme and an acid component are added in conditions that suppress coagulation with acid and coagulation with rennet while allowing a raw material milk to flow in a flow channel 3, to obtain a fluid material.例文帳に追加
流路3で原料乳を流動させながら凝乳酵素および酸成分を、酸による凝固およびレンネットによる凝固が抑えられる条件で添加して流動物を得る。 - 特許庁
意味 | 例文 (4件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |