olioを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
The method for manufacturing an aglio-olio sauce comprises obtaining a flavoring oil by frying garlic with a food oil having an acid value of ≤0.2, adding a food oil having an acid value of 0.2-0.5 to the flavoring oil and adjusting the temperature of the sauce at 85-95°C.例文帳に追加
酸価0.2以下の食用油を用いて、ニンニクを炒めて香味油を得、ついで酸価0.2〜0.5の食用油を加えて品温を85〜95℃に調製する、アーリオ・オーリオソースの製造方法。 - 特許庁
To provide a method for manufacturing an aglio-olio sauce holding deliciousness and richness generated when garlic is fried with a food oil, and at the same time, free from unpleasant smell generated especially when garlic or the like is scorched, and distributable at normal temperature.例文帳に追加
本発明は、ニンニクを食用油で炒めた際に生ずる旨みとコクを保持し、かつ、ニンニク等が焦げる特に生じる嫌な匂いがない、常温流通可能なアーリオ・オーリオソースの製造方法を提供することを目的とする。 - 特許庁
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |