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柔らかくした肉
tenderized meat
肉を柔らかくする
tenderize meat
柔らかい牛肉
tender beef
肉のかたまり
a piece of meat
こま切れ肉
bits of meat
くず状態の肉
meat scraps
清浄な肉
kosher meat
肉の細切れ
chopped meat
締まった肉
hard flesh
肉を薄く切る
to cut the meat in slices
筋の多い肉
scraggy meat
締まりの無い肉
flabby flesh―flaccid flesh
肉が厚い
of flesh, being thick
肉の塊
piece of meat
骨のついた肉
meat or flesh on a bone
肉を細かく切る
chop meat
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
肉のきれはし
肉の切れ
新鮮な肉
fresh meat
フリカッセ肉
fricassee meats
一片の肉
肉を薄切りにする
scallop the meat
肉を刻む
to mince meat―hash meat
脂肪の多い肉
fat meat
肉を覆う
mask the meat
ソップ肉
soup-meat
けものの肉
flesh of animals
肉切庖丁
a cleaver
柔らかい肉