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すりつぶしたりひいたりして香辛料として使うナツメグの木の香りのよい堅い実
(hard aromatic seed of the nutmeg tree used as spice when grated or ground)
読み方 にくずく
The nutmeg
肉のかたまり
a piece of meat
こま切れ肉
bits of meat
肉切庖丁
a cleaver
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
生の肉
raw meat
ソップ肉
soup-meat
肉のひと塊
a chunk of meat
けものの肉
flesh of animals
肉の細切れ
chopped meat
一片の肉
生肉
肉の塊
piece of meat
肉の切れ
ひき肉
minced meat
肉を覆う
mask the meat
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
フリカッセ肉
fricassee meats
締まった肉
hard flesh
豚肉
pork
子牛肉
veal
腐った肉
tainted meat―putrid flesh―carrion
肉のきれはし
肉を刻む
to mince meat―hash meat
生の豚肉
raw pork
子牛の肉
meat from a calf
肉の切身
a chop
高肉彫
high relief
骨のついた肉
meat or flesh on a bone
ラード肉
lard meat
スープ肉
肉荳蒄