ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
flavor.
香味料
spices
seasoning.
読み方:こうみ
出典:北里大学医療衛生学部 医療情報学研究室編集 医学用語集
(姓) Kouaji
(姓) Koumi
読み方 こうみ
Spice
ほのかな香り
Slight smell
清らかな香り
a pure fragrance
たまらない香り
a tantalizing aroma
こまやかな香り
a rich scent
香りを放つ
emit an odor
味加減
something used to flavor food, called seasoning
よい香りがする
to have a sweet smell
すっぱい味
a sour taste
香りをはこぶ風
a fragrant wind
珍しい香り
a unique smell
渋い味
a rough taste
かすかな香り
a faint aroma
麝香の香り
the scent of a greasy glandular secretion from the male musk deer
よい香りをさせる
to perfume something
根のような香り
a rooty flavor
微かな香り
a subtle perfume
良い香りがする
to be fragrant with a pleasant smell
墨の香り
the scent of Chinese ink
濃厚な味
a rich taste
香りを嗅ぎ分けること
to scent out
新鮮な香り
a fresh scent
淡泊な味
of the flavor of something, a light taste
香りが広がる
Smell spreads
苦い味
a bitter taste
さっぱりとした味
Refreshing taste
味を付ける
to season food―flavour food
良い香りであること
fragrance
洗練された味
cultured tastes
立ちのぼる香り
a rising odour
甘い香り.
a sweet scent
香味