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Pain de mie

パン・ド・ミー
あらかじめスライスしたパン・ド・ミー トーストする)とした後のパン・ド・ミー() パン・ド・ミー(フランス語: pain de mie)は、パン・ドゥ・ミー、パンドミー、などともかれ、フランスパンの一種で、バゲットなどの通常のフランスパンと比べてクラスト)がく、クラム)が柔らかいのが特徴である
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Wiktionary英語版

出典:Wiktionary

pain de mie

pain de mie

名詞

pain de mie (uncountable)

  1. A type of soft bread made with sugar, with a soft crust and interior.

Further reading

ウィキペディア英語版

出典:Wikipedia

Pain de mie

出典:『Wikipedia』 (2011/07/11 22:38 UTC 版)

英語による解説

ウィキペディア英語版からの引用
引用

Pain de mie is a type of sliced, packaged bread. "Pain" in French means "bread" or "loaf of bread" and "mie" means "crumb" in the culinary sense (not to be confused with bread crumb). In English pain de mie is most identical to pullman loaf or regular sandwich bread. This bread has sugar in it, which makes it sweeter than most French breads, and even with the sugar pain de mie is still not as sweet as most American breads. This bread is usually used for making sandwiches or for toasting. It can be baked in a sealed pan, which prevents crust from forming. If not baked in a sealed pan, the crust can be cut off (as done in factories before packaging). Pain de mie is sold in rounded or rectangular shapes.

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