意味 | 例文 (82件) |
高蛋白食の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 high protein diet; high protein food
「高蛋白食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 82件
高カロリー高蛋白質流動食例文帳に追加
高蛋白質ゲル状食品例文帳に追加
HIGH-PROTEIN GEL-LIKE FOOD - 特許庁
高蛋白質ゲル状食品例文帳に追加
HIGH PROTEIN GEL-LIKE FOOD - 特許庁
高蛋白質・高食物繊維食品の製造方法例文帳に追加
PRODUCTION OF FOOD CONTAINING HIGH PROTEIN AND HIGH DIETARY FIBER - 特許庁
高カロリー低蛋白質食及びその製造方法例文帳に追加
LOW-PROTEIN FOOD WITH HIGH CALORIE, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
板状の高蛋白食品及びその製造法例文帳に追加
PLATE-LIKE HIGH-PROTEIN FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
高圧下で食品素材に含まれる蛋白質分解酵素や別途添加した蛋白質分解酵素を食品素材に作用させることによって、食品素材に含まれる蛋白質を分解して調味料を得る。例文帳に追加
Under high pressure, protease included in food materials, or separately added protease are allowed to act on food materials to hydrolyze the proteins in the food material to obtain the objective seasoning. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「高蛋白食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 82件
食用作物由来の変性蛋白質を高い精度で検出することを可能にする抗変性蛋白質抗体精製キットを提供する。例文帳に追加
To provide a kit for purifying an anti-modified protein antibody detecting a modified protein derived from a food crop with high accuracy. - 特許庁
噛み易さと飲み込み易さを特徴とする、蛋白質・エネルギー栄養障害を有する高齢者向けの蛋白質強化食品を提供する。例文帳に追加
To provide a protein-enriched food characterized by easy chewing and swallowing properties and suitable for elderly person affected by protein/energy malnutrition. - 特許庁
蛋白質を5%以上含有する高蛋白質ゲル状食品において、乳酸発酵卵白を固形分換算で1〜20%含有することを特徴とする高蛋白質ゲル状食品。例文帳に追加
The high-protein gel-like food includes ≥5% of protein, and 1-20% of lactic acid-fermented albumen in terms of solid. - 特許庁
十分に低蛋白かつ蛋白質含有量が一定した高品質で、食味及び腰の強さが十分な、更には人体によい、治療食用の低蛋白練り生地とその製造方法の提供。例文帳に追加
To provide a low protein paste dough for a therapeutic diet having high quality of sufficiently low protein and of a constant content of protein, having sufficient taste and stiffness, and further good for human body, and a method for preparing the same. - 特許庁
大豆粉を比較的多量に含む低炭水化物、高蛋白質で食感の優れた麺の提供。例文帳に追加
To provide soybean noodles comprising low-carbohydrate and high-protein ones containing a relatively large amount of soybean flour and excellent in palatability. - 特許庁
食用油脂及び/又は食肉を配合した高蛋白質ゲル状食品において、高温処理を施したにもかかわらず配合した食用油脂及び/又は食肉由来の油脂が分離することなくゲル中に保持された高蛋白質ゲル状食品を提供する。例文帳に追加
To provide a high protein gel-like food mixed with edible oil and fat and/or meat, and retaining in gel, oil and fat derived from mixed edible oil and fat and/or meat without being isolated, in spite of subjecting to high temperature treatment. - 特許庁
特定のアミノ酸配列を有する酢酸耐性を有する蛋白質、これら蛋白質をコードするDNA、これらDNAを含む微生物及びこれら微生物を用いた高酢酸濃度の食酢の製造法。例文帳に追加
A protein having the acetic acid resistance and having a specific amino acid sequence, the DNA encoding the protein, the microorganism containing the DNA, and the method for producing the vinegar having the high concentration of acetic acid by using the microorganism are provided. - 特許庁
すなわち、アニオン性高分子溶液と、カチオン性蛋白質溶液を一定の方法で混合することにより、可食性の球状蛋白素材が容易に得られることを見出し、本発明を完成させた。例文帳に追加
Namely, according to the method, an anionic polymer solution and a cationic protein solution are mixed together by a certain method to easily obtain the edible spherical protein material. - 特許庁
|
意味 | 例文 (82件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |