Taste of mikan depends upon the contents of sugar and acid and their balance, and the thickness of carpel. 例文帳に追加
ミカンのおいしさは、含まれている糖と酸の量・バランスやホロの薄さなどによって決まる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The moisture retention composition contains a solvent extract of the fruit, pericarp or carpel wall of Satsuma mandarin.例文帳に追加
前記課題を解決するための本発明の保湿用組成物は、温州ミカンの果実、果皮、じょうのう膜の溶媒抽出物を含有することを特徴とする。 - 特許庁
The substance obtained from the citrus fruits is preferably one or more kinds selected from the citrus fruits, carpel wall of the citrus fruits, pericarp of the citrus fruits and processed materials thereof and more preferably dried powder of the carpel wall of the citrus fruits and/or pressed juice residues of the citrus fruits.例文帳に追加
前記柑橘類から得られる物質が、柑橘類の果実、柑橘類のじょうのう膜、柑橘類の果皮及びこれらの加工物から選ばれる1種以上であることが好ましく、柑橘類のじょうのう膜及び/又は柑橘類の果実の搾汁残渣の乾燥粉末であることがより好ましい。 - 特許庁
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