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圧搾酵母の英語
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英訳・英語 pressed yeast; compressed yeast
「圧搾酵母」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
加水した醤油諸味に醤油酵母を接触させて培養し、その後圧搾することによって、醤油中の直接還元糖含量が1.5%(W/V)以下である糖低減化醤油を得る。例文帳に追加
The sugar-reduced soy sauce where direct-reducing sugar content in soy sauce is ≤1.5 wt.% (W/V) is obtained through making soy sauce yeast come in contact with hydrated soy sauce Moromi to culture the Moromi followed by compressing the cultured Moromi. - 特許庁
米糠にα−アミラーゼ及びβ−アミラーゼを加えて得た米糠糖化液に酵母を加えて発酵させた後塩化ナトリウムを加えて圧搾ろ過して得られる米糠発酵エキスの残滓である米糠発酵エキス粕の有機溶媒抽出物よりなる。例文帳に追加
The carcinoma cutaneum-preventing medicine is characterized by comprising the organic solvent extract of rice bran fermentation extract residues which are rice bran fermentation extract residues obtained by adding α-amylase and β-amylase to rice bran, adding yeast to the obtained rice bran saccharification liquid, fermenting the mixture, adding sodium chloride to the fermentation product, and then subjecting the mixture to a press filtration treatment. - 特許庁
ウコン根茎の乾燥粉末にサトウキビ圧搾汁及び乳酸菌エキスを加え酵母及び乳酸菌を添加した後、全体の水分量が60〜70%になるよう水を加えて混合撹拌した後、30〜40℃で24時間以内発酵させ、65〜80℃で8〜9時間乾燥させることによって、機能性発酵ウコン食材を得る。例文帳に追加
This functional fermented crucuma foodstuff is obtained by adding the squeezed liquid of sugar cane, lactobacillus extract, yeast and lactobacillus to the dried powder of rhizome of the curcuma, adding water so that the total amount of water content becomes 60-70%, mixing by agitating, then fermenting at 30-40°C for within 24 hr and drying at 65-80°C for 8-9 hr. - 特許庁
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