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砂糖製造所の英語
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英訳・英語 sugar camp
「砂糖製造所」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
適宜手段によって粉末状に形成した黒砂糖に、霧状にした水分を徐々に加え、粉末状黒砂糖を、網目で磨り潰すようにしながら篩にかけ、撹拌状態の黒砂糖粉体を形成し、黒砂糖粉体を成形型に入れて、加圧すると共に所定含有水分量を残して加熱乾燥して固形黒砂糖を製造する。例文帳に追加
The solid muscovado is produced by gradually adding misty water to a muscovado formed into a powder shape by a proper means, filtering the powdery muscovado so as to be ground on a mesh, forming a muscovado powder in a stirred state, casting the muscovado powder into a mold, and pressurizing and heating the muscovado powder in the mold to dry the muscovado powder while leaving a prescribed water content. - 特許庁
かつては一般の農家でも砂糖作りが盛んであったが、昔ながらの手作業で製造しているのは、徳島県内では現在、岡田製糖所(徳島県板野郡上板町泉谷)のみである。例文帳に追加
Formerly, sugar was widely produced by ordinary farmers; however, at present, only Okada Seitojo (sugar refinery) (Izumiya, Kamiita-cho, Itaya-gun, Tokushima Prefecture) preserves the traditional way of hand-made sugar.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
漬け汁の製造方法は、所定の容器内に梅果実を並べて敷く工程と、この梅果実の上部に味噌を敷いて積層させる工程と、更にこの味噌の上部に砂糖を敷いて積層させる工程と、これらの工程終了後に所定期間熟成させる工程と、を備える。例文帳に追加
The method for producing the pickle sauce comprises a process of arranging and laying plum fruits in a prescribed container, a process of laying fermented soybean paste on the top of the plum fruits followed by laminating, a process of laying sugar on the top of the fermented soybean paste followed by laminating and a process of ripening for a prescribed period after finishing the processes. - 特許庁
本願発明は、結晶水を含有しない砂糖及び無水麦芽糖のうちの少なくとも片方と、含水麦芽糖及び含水結晶ぶどう糖のうちの少なくとも一方とを主原料とし、その主原料を加熱溶融し、所定形状に成形して冷却することでハードキャンディを製造する。例文帳に追加
The hard candy is produced by preparing at least either of a sugar containing no crystallization water and an anhydrous maltose, and at least either of a hydrous maltose and a hydrous crystal glucose as main raw materials, heating the main raw materials to melt, forming the materials into a prescribed shape, and cooling the materials. - 特許庁
本発明に係るチョコレート菓子の製造方法は、35〜45重量%のチョコレート、14〜24重量%のバター、2〜8重量%の全卵、7〜17重量%の砂糖、及び、14〜24重量%の卵白を、混ぜ合わせて得られるチョコレート生地を、所定形状に蒸し焼きして得ることを特徴としている。例文帳に追加
The method for producing chocolate confectionery comprises steaming chocolate dough obtained by mixing 35-45 wt.% of chocolate, 14-24 wt.% of butter, 2-8 wt.% of whole egg, 7-17 wt.% of sugar and 14-24 wt.% of albumen together, into a prescribed shape. - 特許庁
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