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fat stabilityとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 油脂安定度
「fat stability」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 111件
To provide an oil-in-water type emulsified oil and fat composition improved in preservation stability, which is and rich in flavor, and to provide a method for producing the oil-in-water type emulsified oil and fat composition.例文帳に追加
保存安定性の改善された風味豊かな水中油型乳化油脂組成物およびその製造方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a powdery oil-and-fat composition using pork extract as raw material and excellent in emulsification stability.例文帳に追加
ポークエキスを原材料として用い、乳化安定性に優れた粉末油脂を提供する。 - 特許庁
To provide an oil and fat composition having rice flavor and excellent preservation stability.例文帳に追加
本発明は、米風味を有し、保存安定性に優れた油脂組成物を提供することを目的とする。 - 特許庁
To provide a production method for fat emulsion containing a medicine, excellent in stability.例文帳に追加
特に安定性の点で優れる薬物含有脂肪乳剤の製造方法を提供すること。 - 特許庁
To provide an oil-and-fat composition having excellent antiobesity effect, anorexigenic effect and storage stability.例文帳に追加
顕著な抗肥満効果と摂食抑制効果を有し、優れた保存性を有する油脂組成物を提供する。 - 特許庁
To provide an oil-in-water type emulsified composition which contains oil and fat as a main oily component and is excellent in stability.例文帳に追加
主な油性成分が油脂である、安定性に優れた水中油型乳化組成物を提供する - 特許庁
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「fat stability」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 111件
To obtain a phospholipid-containing oil and fat composition excellent in oxidation stability and flavor stability and having docosahexaenoic acid residues.例文帳に追加
酸化安定性と風味安定性との優れたドコサヘキサエン酸残基を有するリン脂質含有油脂組成物を提供する。 - 特許庁
To provide an oil-and-fat composition for cream enabling production of cream having excellent stability in freeze resistance and oxidation stability.例文帳に追加
凍結耐性及び酸化安定性において優れた安定性を示すクリームを製造することができるクリーム用油脂組成物を提供すること。 - 特許庁
To provide a powdery oil-and-fat containing a diglyceride and having excellent taste, flavor, palatability, storage stability, dispersibility in water and dispersing power of powder such as proteins and carbohydrates and provide an oil-and-fat processed food containing the powdery oil-and-fat.例文帳に追加
ジグリセリドを含有し、風味、食感、保存安定性、水への分散性に優れると共に、蛋白質・糖質等の粉末に対する分散性が良好な粉末油脂及び、それを含有する油脂加工食品を提供する。 - 特許庁
To obtain a lipase inhibitor, a neutral fat uptake inhibitor, an offal fat deposition inhibitor and foods all excellent in thermal stability and preservation stability.例文帳に追加
熱安定性および保存安定性に優れたリパーゼ阻害物質、中性脂肪吸収阻害剤および内臓脂肪沈着防止剤ならびに食品を提供することである。 - 特許庁
To provide acid emulsified food having minute uniform emulsified drops and mixed with a high oil emulsified oil and fat composition having excellent emulsion stability even if increasing oil content, and to provide a method for producing the acid emulsified food excellent in emulsion and preservation stability of drink and dessert in an acid area through mixing the high oil emulsified oil and fat composition.例文帳に追加
微細で均一な乳化滴を持ち、油分含量を高くしても乳化安定性の良好な高油分乳化油脂組成物を添加した酸性乳化食品を提供することを目的とするものである。 - 特許庁
To provide a method for producing fat and oil that allows substances hardly soluble in fat and oil and having various antioxidant effects and organic acids and their salts exhibiting antioxidant effect and coloring inhibition effect to be contained efficiently in fat and oil, for solving problems such as improvement of the stability of fat and oil or suppression of thermal oxidation due to heating of fat and oil and improvement of cooked odor.例文帳に追加
油脂の安定性の向上、あるいは油脂の加熱による熱酸化の抑制、加熱臭の改善といった課題を解決するために、油脂難溶性の、さまざまな酸化防止効果のある物質や、抗酸化効果、着色抑制効果を発揮する有機酸やその塩類を、効率よく油脂中に含有させることができる油脂の製造方法を提供する。 - 特許庁
To obtain a granular oil and fat having improved preservation stability and fluidity, hardly causing blocking and oozing of the oil even in the amount of the held oil and fat over 50 wt.%, and especially excellent in smell-retaining property, and further to provide a method for producing the granular oil and fat.例文帳に追加
粉粒体状の油脂の保存安定性および流動性を向上させ、油脂保持量が50重量%を越えてもブロッキングを起こさず、油脂が滲みださない粉粒体状油脂およびその製造方法を提供し、特に保香性が優れた粉粒体状の油脂を提供することである。 - 特許庁
To obtain a foamable oil-in-water emulsified fat causing good meltability in the mouth and heat-resistant shape retainability compatible with each other, and also having excellent whippability and emulsion stability, and to obtain an oil and fat composition for obtaining the above foamable oil-in- water emulsified fat.例文帳に追加
口溶けの良さと耐熱保形性の良さを両立させ、かつ良好なホイップ物性と乳化安定性を有する起泡性水中油型乳化脂及び該起泡性水中油型乳化脂を得るための起泡性水中油型乳化脂用油脂組成物を提供する。 - 特許庁
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