意味 | 例文 (214件) |
味大豆の英語
追加できません
(登録数上限)
「味大豆」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 214件
大豆製品用呈味改善剤、大豆製品用香味料組成物及びこれらを含有する大豆製品並びに大豆製品の呈味改善方法例文帳に追加
TASTE IMPROVING AGENT FOR SOYBEAN PRODUCT, SPICE COMPOSITION FOR SOYBEAN PRODUCT, SOYBEAN PRODUCT CONTAINING THE IMPROVING AGENT AND THE COMPOSITION, AND METHOD FOR IMPROVING TASTE OF SOYBEAN PRODUCT - 特許庁
豆の赤味噌は蒸し大豆(或は煮大豆)と豆麹を用いる。例文帳に追加
Soybean red miso is made from steamed soybeans (or boiled soybeans) and soybean koji.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
大豆蛋白素材特有の大豆臭及び大豆味を充分に低減した改良固体大豆蛋白素材の提供。例文帳に追加
To provide an improved solid soy protein material that sufficiently reduces soy smell and soy taste characteristic of soy protein materials. - 特許庁
米味噌は淡色の場合、一般に煮大豆を用いるが、赤みのかなり濃い米味噌は蒸し大豆を用いる。例文帳に追加
Light-colored rice miso is generally made from boiled soybeans, whereas deep-red rice miso is made from steamed soybeans.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
味噌の原料となる大豆は、タンパク質を多く含む。例文帳に追加
There's a lot of protein in soybeans which is the raw ingredient for miso.発音を聞く - Weblio Email例文集
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「味大豆」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 214件
大豆含有調味料の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCTION OF SOYBEAN CONTAINING CONDIMENT - 特許庁
風味及びゲル物性に優れた大豆蛋白の製造法例文帳に追加
PRODUCTION OF SOYBEAN PROTEIN EXCELLENT IN FLAVOR AND GEL PHYSICAL PROPERTY - 特許庁
大豆オカラの味噌及びその製造方法例文帳に追加
MISO OF BEAN-CURD REFUSE FROM SOYBEAN AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
味噌原料用大豆の高圧処理法例文帳に追加
HIGH-PRESSURE TREATMENT OF SOYBEAN FOR RAW MATERIAL FOR MISO - 特許庁
大豆蛋白質加工食品および大豆蛋白質加工食品の味質向上方法例文帳に追加
PROCESSED SOYBEAN PROTEIN FOOD AND METHOD FOR IMPROVING TASTE OF PROCESSED SOYBEAN PROTEIN FOOD - 特許庁
大豆の本来の風味を活かすと共に、甘みとコクが優れた青大豆ドーナツを提供する。例文帳に追加
To provide blue soybean donut excellent in sweetness and body together with making use of taste inherited to soybeans. - 特許庁
大豆粉末を使用せずに、生大豆全粒を使用しても、良好な風味を備える大豆加工食品及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide soybean processed food having excellent flavor even if using raw soybean whole grains without using soybean powder, and to provide a method for producing the food. - 特許庁
意味 | 例文 (214件) |
味大豆のページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
This page uses the JMnedict dictionary files. These files are the property of the Electronic Dictionary Research and Development Group, and are used in conformance with the Group's licence. |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
-
1iris
-
2believe
-
3rendezvous
-
4sphery
-
5vapid
-
6while
-
7consider
-
8appreciate
-
9provide
-
10test
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |