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杏酒の英語
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英訳・英語 sake made from apricot
「杏酒」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 5件
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing alcoholic beverages (ume liquor, etc.) using, as raw material, fruits (ume, apricot, loquat, plum, cherry or the like) each containing cyanogen glycoside, in which ethyl carbamate in alcoholic beverages is reduced and to provide alcoholic beverages produced by the production method. - 特許庁
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing an alcoholic beverage (for instance, plum liquor) reduced in ethyl carbamate levels using cyanogenic glycoside-containing fruits (for instance, Japanese apricot, plum, apricot, peach, loquat and cherry) as raw materials, and to provide the new alcoholic beverage produced by such a method. - 特許庁
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a method for producing an alcoholic beverage (for instance, plum liquor) reduced in ethyl carbamate levels using cyanide glycoside-containing fruits (for instance, plum, apricot, peach, loquat and cherry) as the raw materials, and to provide the new alcoholic beverage produced by such a method. - 特許庁
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。例文帳に追加
To provide a production method by which the content of ethyl carbamate in an alcoholic beverage (liqueur of Japanese plum liquor or the like) using fruits (Japanese plum, apricot, peach, loquat, plum, cherry or the like) containing cyanogenic glycoside can be reduced, and to provide the new alcoholic beverage produced by the production method. - 特許庁
チアミン又はその塩を配合した飲料において、梅酒、杏仁酒、アプリコットブランデー、アマレット、チェリーブランデー様のフレーバーを一種又は二種以上添加し、更にPHを2−6にすることにより経時的な不快臭が低減された飲料。例文帳に追加
This drink reduced in an unpleasant smell generated with the passage of time is obtained by adding one or more kinds of flavors similar to the flavors of plum wine, apricot wine, apricot brandy, Amaretto brandy and cherry brandy to a drink containing thiamin or its salt and adjusting the mixture to pH 2-6. - 特許庁
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