意味 | 例文 (1件) |
とろとろするの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 1件
豚足は、軟骨、腱、靱帯などの結合組織で出来ている為、豚足を薬味、野菜などを使用せず長時間水だけで何度も繰り返しボイルする工程により、ゼラチン化してより多くのコラーゲンを引き出し、更に焼き上げる工程で、豚足の表面は、香ばしく、中は、とろとろになる調理法を特徴とすることとした。例文帳に追加
The method for roasting a pig foot includes: a step for repeatedly boiling a pig foot only with water many times without using spices nor vegetables to draw out more collagen by gelatinization because the pig foot has connective tissue such as cartilage, tendon and ligament; and a stepfor baking the pig foot so that the surface of the pig foot becomes savory and the inside thereof becomes thick and glutinous. - 特許庁
意味 | 例文 (1件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |