意味 | 例文 (3件) |
なんしつこむぎの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
好ましくは、前記高蛋白軟質小麦粉を、前記小麦粉100質量部に対し0.2〜30質量部含有させる。例文帳に追加
Preferably, the high-protein soft wheat flour contains 0.2-30 pts.mass based on 100 pts.mass of the wheat flour. - 特許庁
小麦粉と、軟質小麦を製粉し分級して得られた蛋白質含量が12質量%以上の高蛋白軟質小麦粉とを含有し、砂糖の含有量が0〜10質量%未満であることを特徴とする小麦粉焼成食品用ミックス。例文帳に追加
The mixed flour for a baked wheat flour food contains high-protein soft wheat flour obtained by milling and classifying wheat and soft wheat with 12 mass% or more of protein content, and has a sugar content of below 0-10 mass%. - 特許庁
粘稠性可溶性繊維であるゴム、ペクチン、β−グルカン、粘液、及びカラギーナンの少なくとも1種類を含む組成物の粘度調整のためのタンパク質の使用であって、前記タンパク質が、コムギタンパク質、卵タンパク質、コラーゲン、ホエータンパク質、カゼイン、ダイズタンパク質、エンドウタンパク質、筋肉タンパク質、グルテン、繊維状タンパク質、絹タンパク質、及びそれらの加水分解生成物の少なくとも1種類である。例文帳に追加
A protein for viscosity modification application of a composition includes at least one of a viscous soluble fiber gum, pectin, β-glucan, a viscous fluid and carrageenan, wherein the protein is at least one of a wheat protein, an egg protein, collagen, a whey protein, casein, a soybean protein, a pea protein, a muscular protein, gluten, a fibrous protein, a silk protein and hydrolysates of the same. - 特許庁
意味 | 例文 (3件) |
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