1016万例文収録!

「セイヨウショウロ科」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > セイヨウショウロ科に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

セイヨウショウロ科の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 5



例文

セイヨウショウロタケの標準属:子実体が主としてトリュッフである菌類例文帳に追加

type genus of the Tuberaceae: fungi whose fruiting bodies are typically truffles  - 日本語WordNet

特異な匂いがなく、かつ有用な栄養素や機能性成分を豊富に含有するセイヨウショウロ科の菌類の菌糸体乾燥粉砕物からなる嗜好性に優れた食品を得る。例文帳に追加

To provide a food free from specific order, comprising pulverized powder of dried mycelia of fungi belonging to Tuberaceae abundantly containing useful nutrient or functional component, excellent in palatability. - 特許庁

子のう菌類セイヨウショウロ科トリュフ茸の培養菌糸体の凍結乾燥粉砕物からなる食品素材は特異臭が抑えられ、口当たりが滑らかで嗜好性に優れ、且つ栄養素や機能性成分を豊富に含有する。例文帳に追加

The invention relates to the food comprising pulverized powder of frozen dried cultured mycelia of Tuberaceae truffles belonging to ascomycetes, wherein the food has taste pleasant and excellent in palatability and abundantly containing useful nutrient or functional component. - 特許庁

子のう菌類セイヨウショウロ科に属する菌類の菌糸体を酵素分解処理することにより得られる菌糸体酵素分解物を配合することを特徴とする、皮膚外用組成物又は食品組成物。例文帳に追加

The skin care composition for external use or the food composition is characterised by blending a mycelium enzymolysis substance obtained by enzymolysis treatment of the mycelia of fungi belonging to Ascomycota Tuberaceae. - 特許庁

例文

菌類の菌糸体を培養して得られる培養菌糸体の乾燥粉砕物からなる粉体素材は、感触が柔らかで、特に子のう菌類セイヨウショウロ科トリュフ茸から得られる培養菌糸体の凍結乾燥物は、特異臭が抑えられ、嗜好性に優れている。例文帳に追加

A powder material comprising a product obtained by grinding dried product of a cultured mycelia obtained by culturing fungal mycelia is soft to touch, and especially a product obtained by lyophilizing cultured mycelia obtained from truffles belonging to Ascomycetes Tuberaceae has reduced foreign odor and so excellent luxury. - 特許庁


索引トップ用語の索引



  
日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS