例文 (3件) |
料飲店の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 3件
②酒場、料飲店が自分の店で販売できる量は1年度(4月1日~翌年3月31日)当り1kℓ(1000ℓ)以内に止めなければならない例文帳に追加
2 The volume of alcohol that bars and restaurants can sell on their premises must be kept within one kiloliter (that is, 1000 liters) per fiscal year (from April 1 of one year to March 31 of the next year). - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
一般家庭や料飲店等でシャーベット状清酒を作製する際に、容器に入った清酒及びアルコール飲料がシャーベット化しうる温度範囲にあるかどうかを簡便に識別できるための方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for simply determining whether or not Japanese sake and alcoholic beverage in a container are in a temperature range for sherbet when producing sherbet-like Japanese sake in general households or restaurants. - 特許庁
①酒場、料飲店が自分の店で販売(飲酒)することを目的に蒸留酒類と酒以外の物品(梅など)を混和する場合および焼酎と水を事前に割っておいたものを提供するいわゆる前割りには酒税法に定められているみなし製造の規定を適用しない。例文帳に追加
1 The provisions of the Liquor Tax Law concerning deemed production are not applied to cases where bars and restaurants mix goods, other than alcohol (like ume), with spirits or when so-called maewari, which is shochu mixed with water in advance, is offered for the purpose of selling the beverages (for drinking) in their premises. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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