溶かしバターの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 12件
バターをシチュー鍋で溶かし、刻んだ玉ねぎと合わせます。例文帳に追加
Melt the butter in the saucepan, and add the finely chopped onion. - Tatoeba例文
通常溶かしバター・ニンニクのソースをかけ、殻つきで供する食用の陸棲カタツムリ例文帳に追加
edible terrestrial snail usually served in the shell with a sauce of melted butter and garlic - 日本語WordNet
バター等のように溶かす作業を要せず、直接スプレーでき、且つ菓子やベーカリー製品生地へのしみ込みが適度であって、バター等を溶かして使った場合と同様の食感を与えることのできる流動状油脂組成物を提供する。例文帳に追加
To obtain a fluid oil-and-fat composition requiring no melting operation unlike e.g. butter, directly sprayable, moderately soaking into the dough of sweets and bakery products and capable of giving similar palate feeling to that of a case in which e.g. butter is melted to be used. - 特許庁
また、これらのクラムをつなぎ合わせるために通常では溶かしバターを用いていたが、本発明ではマーガリンを用いることにより、これらの複数の原料を用いて工業的に製造することを可能としている。例文帳に追加
Margarine is used as a binder for joining the crumb pieces in place of using conventional melted butter and, accordingly, the cookie crumb dough can be prepared on an industrial scale by using these multiple raw materials. - 特許庁
氷砂糖と酒により漬け込まれ、梅酒生成に使用した梅果実1を、チョコレートを溶かした中にバター、生クリーム、梅酒を混ぜ込み冷やし固めて生成した梅酒入りチョコレート2で被覆し、この梅酒入りチョコレート2の周りをコーティングチョコレート3で包んだことを特徴とする梅果実入りチョコレート菓子。例文帳に追加
The chocolate confectionery containing ume (Japanese plum) fruit is obtained through the following process: coating an ume fruit 1 which is soaked in liquor with rock candy and used for producing ume liquor, with ume liquor-containing chocolate 2 produced through admixing butter, fresh cream and ume liquor into melted chocolate, and cooling the mixture to solidify it; and wrapping around the ume liquor-containing chocolate 2 with coating chocolate 3. - 特許庁
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