例文 (4件) |
熱安定アミラーゼの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
本発明は、親のテルマミル様α−アミラーゼの変異体であって、α−アミラーゼ活性を有し、且つ前記親のα−アミラーゼと比較すると次の性質:基質特異性、基質結合、基質開裂パターン、熱安定性、pH/活性プロフィール、pH/安定性プロフィール、酸化に対する安定性、Ca^2+依存性および比活性のうちの少なくとも1つの性質に変更を示す変異体に関する。例文帳に追加
A variant of a parent Termamyl-like α-amylase is provided, which variant has α-amylase activity and exhibits an alteration in at least one of the following properties relative to the parent α-amylase: substrate specificity, substrate binding, substrate cleavage pattern, thermal stability, pH/activity profile, pH/stability profile, stability against oxidation, Ca^2+ dependency and specific activity. - 特許庁
高まった熱安定性及び/又は糖基質を利用しての高まった比活性を示す親真菌グルコアミラーゼの変異体を提供する。例文帳に追加
To provide a variant of a parent fungal glucoamylase exhibiting improved thermal stability and/or increased specific activity using saccharide substrates. - 特許庁
アスペルギルス・ニガー由来のグルコアミラーゼに部位特異的突然変異をおこない特定の配列を有する熱安定性及び比活性の高まった変異体。例文帳に追加
The variant having improved thermal stability and specific activity and having a specific sequence is produced by applying a site-specific mutation to a glucoamylase derived from Aspergillus niger. - 特許庁
醸造特性特に仮性最終発酵度に強く影響を与えるオオムギβ−アミラーゼ熱安定性を指標として、優良醸造特性を持つオオムギの簡易選抜法を提供する。例文帳に追加
To provide a simple selection method for barley variety having an excellent brewing property by using a thermostability of the barley β-amylase which imparts significant affects on the final degree of the apparent attenuation in fermentation. - 特許庁
例文 (4件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |