例文 (2件) |
Scrambled Eggs (film)の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
To obtain a retort egg processed product comprising scrambled egg as an assembly of many thin film-like coagulated eggs and a seasoning liquid where the seasoning liquid does not get turbid due to the thin film-like coagulated eggs and the scrambled egg and the seasoning liquid are maintained at their inherent color tones.例文帳に追加
薄膜状凝固卵が多数集合してなるスクランブルエッグに調味液を加えてレトルト製品にしても、薄膜状凝固卵により調味液が混濁せず、その結果、スクランブルエッグと調味液が本来の色調をしている新規なレトルト卵加工品を提供する。 - 特許庁
The retort egg processed product is obtained by sealing in a pouch the scrambled egg as the assembly of many thin-film like coagulated eggs and the seasoning liquid ≥7,000 mPas in viscosity at 60°C in such a condition that the seasoning liquid does not get turbid due to the thin film-like coagulated eggs followed by carrying out a heat sterilization.例文帳に追加
パウチ内に薄膜状凝固卵が多数集合してなるスクランブルエッグと60℃における粘度が7000mPa・s以上の調味液とが、調味液が薄膜状凝固卵により混濁しない状態で密封・加熱殺菌されていることを特徴とするレトルト卵加工品。 - 特許庁
例文 (2件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |