例文 (5件) |
dough gumの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 5件
POWDERY GUM FOR MAKING TABLET, TABLET CHEWING GUM USING THE SAME, METHOD FOR PREVENTING OXIDATION OF THE TABLET CHEWING GUM, AND METHOD FOR PREVENTING ADSORPTION OF DOUGH-ADSORPTIVE INGREDIENT TO GUM BASE例文帳に追加
打錠用粉末ガム、それを用いた打錠チューインガム、打錠チューインガムの酸化防止方法及び生地吸着性成分のガムベースへの吸着防止方法 - 特許庁
The inner layer dough 2 includes transglutaminase and the coating 8 composed of the coating agent includes at least a kind of natural polymer material selected from the group consisting of gellant gum, iota carrageenan and xanthan gum.例文帳に追加
内層麺生地2はトランスグルタミナーゼを含有し、被膜剤による被膜層8は、ジェランガム、イオタカラギーナン及びキサンタンガムの群から選択される少なくとも1種の天然高分子材料を含んでいる。 - 特許庁
The invention relates to the dough for baked confectionery comprising 0.01-5 mass% of high viscosity xanthan gum with ≥1000 mPa s of viscosity measured at 25°C, using a Brookfield viscometer with 60 rpm on 1 mass% aqueous solution of the xanthan gum.例文帳に追加
B型粘度計で、25℃、60rpmの条件下で測定したときのキサンタンガム1質量%水溶液の粘度が1000mPa・s以上である高粘度キサンタンガムを、0.01〜5質量%含有する焼菓子生地。 - 特許庁
This method for producing buckwheat noodle comprises the following process: preparing buckwheat dough through a process of adding gum arabic to buckwheat flour when kneading the buckwheat flour together with water, processing the thus made buckwheat dough to obtain noodle ribbons.例文帳に追加
蕎麦粉を水で混練する際にアラビアゴムを添加して混練する工程を経て蕎麦生地を作り、この蕎麦生地を麺線に加工する製法である。 - 特許庁
(1) The method for producing pet gum is characterized by comprising forming dough containing starch, crop flour and water followed by subjecting the dough to moist heating treatment.例文帳に追加
(1)澱粉、穀粉、水を含む生地を成形後、湿式加熱し、その後更に乾式加熱により乾燥することを特長とするペット用ガムの製造方法である。 - 特許庁
例文 (5件) |
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