意味 | 例文 (2件) |
ones breadの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
To provide a new quality-improving agent for bread, capable of obtaining better quality-improving effects in points of softening the bread after baking, improving yield, increasing volume, imparting freeze resistance, preventing aging, etc., than those by conventional ones and also excellent in machine adaptability.例文帳に追加
焼成後のパンの軟化、歩留りの向上、ボリュームの増大、冷凍耐性の付与、老化防止などの点で従来よりもすぐれた品質改良効果が得られると共に、機械適性がすぐれた新規なパン用品質改良剤の提供。 - 特許庁
To provide bread without feeling oily flavor even on adding more oils and fats as compared with conventional ones to increase the taste and flavor, and also excellent in soft texture and having a good inner phase, and a method for producing the same.例文帳に追加
旨味・風味を増加させるために従来よりも油脂をより多く添加させても、油っぽさを感じることが無く、しかも、ソフトな食感に優れ、内相が良好なパン類およびその製造方法を提供すること。 - 特許庁
意味 | 例文 (2件) |
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