ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
ふろふき大根
furofuki daikon (simmered Japanese radish often served with miso sauce)
えぐった南瓜
a scooped-out pumpkin
大根おろし
a radish-grater―(おろし大根の意味なら)―grated radishes
お平の長芋
an insipidly handsome man
里芋の頭芋
a tuber of a taro plant
輪切り大根
rounds of radishes
大根漬け
pickled radishes
里芋の茎
the stem of a taro
唐胡麻の実
the castor-bean
長芋の煮物
boiled Chinese yam
玉葱
the onion
間引いた大根
a garden patch of daikon that have been thinned out
唐の芋という,里芋
a variety of taro, called 'tonoimo'
付け茄子
pickled egg-plants
笹掻きにした牛蒡
a thinly-sliced burdock root
食用の大根
a Japanese radish
ジャガイモの芽
eyes of a potato
貝割れ大根という,大根の幼菜
sprouts of white radish called daikon sprouts
穎割菜という野菜
vegetables called sprouts
タマネギの球根
the bulb of an onion plant
砂糖大根
the sugar-beet
大根を漬ける
to pickle radishes
山芋という野菜
a vegetable called yam
冬瓜のつる植物の実
the fruit of the winter melon vine
大根をうろ抜く
to thin out the radishes
大根卸し
grated radish
大根を卸す
to grate a radish
大根をさいの目に切る
to cut the radishes into cubes
小さい大根
a small radish
二叉大根
a forked radish