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一品料理のメニュー
an à‐la‐carte menu.
読み方:いっぴんりょうり
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一品料理
a one-course dinner
料理一品
a dish
料理の一品
of food, one dish
料理入門
the ABC's of cooking
精進料理
vegetable dishes―lenten fare
総菜料理
household cookery
料理の当番
the duty of cooking
料理通
a gastronome
メインの料理
the main course
料理法
the culinary art
料理をする
do the cooking
料理風
cuisine
料理をこしらえる
to prepare a dish
料理する
to prepare (food) for eating through the use of heat; to prepare (a dish) for a meal
手の込んだ料理
Elaborate dish
うまい料理
food that tastes delicious
即席お料理
a dinner served at a moment's notice
料理の献立
a menu of the food served at a certain place
簡単な料理
Simple cooking
料理を堪能する
to be skilled at cooking
野菜料理
a vegetarian dinner
お手軽料理
refreshments―(米国にては)―a quick lunch
料理の組みあわせ
a menu
家庭料理
home cooking
旬な食材
Seasonal food
主な料理
the main dish
4品料理.
a dinner of four courses=a four‐course dinner
料理する人
someone who cooks food
食べ物を料理する
to cook food
料理の材料
material for cooking