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読み方:たまごやき
玉子焼き、たまご焼き、卵焼、玉子焼 とも書く
(1)
(2)
(3)
ちょうど固まるまで料理された泡立てられた卵あるいは卵液
(beaten eggs or an egg mixture cooked until just set)
卵
spawn
鶏卵
an egg laid by a hen
腐れ卵
rotten eggs―addled eggs―spoilt eggs
蚕の卵
a silkworm egg
卵を掻く
to beat eggs
卵がかえる
An egg hatches.
タラの卵
cod roe
乾燥卵
dehydrated eggs
卵をかえす
hatch eggs
卵でいっぱいの
full of eggs
生卵
a raw egg
卵のしろみ
of an egg, the albumen
地廻り卵
eggs from the surrounding country
卵を固める
to coagulate eggs
固く煮た卵
hard-boiled eggs
卵を溶く
to beat an egg
卵を割る
break an egg
卵の殻
the shell of an egg
卵を天火で焼く
shirr the eggs
腐った卵
addled eggs
卵を吸う
to suck an egg
焼飯
fried rice
卵泡立て器
an eggbeater
ゆでた卵
a boiled egg
半ダースの卵
half a dozen eggs
卵の胚
an embryo
卵が固まる
Eggs coagulate.
目玉焼きという卵料理
a way of frying an egg, called sunny-side up
半熟玉子
underdone eggs―soft-boiled eggs
悪い卵
a spoilt egg
卵焼