/nætoʊ/
Nattoは日本の伝統的な食品で、発酵した大豆から作られる。その独特の風味と粘り気が特徴である。英語圏では一般的な食品ではないため、日本料理や発酵食品に詳しい人々にしか知られていない可能性がある。
Fermented (発酵した), Soybeans (大豆), Traditional (伝統的な), Japanese cuisine (日本料理)
1. I tried Natto for the first time at a Japanese restaurant. (日本料理店で初めて納豆を試しました。)
2. Natto is a traditional Japanese food made from fermented soybeans. (納豆は発酵した大豆から作られる日本の伝統的な食品です。)
3. Some people love the unique taste and texture of Natto. (納豆の独特の味と食感を愛する人もいます。)
納豆
豆腐のかす
the refuse left after tofu is pressed
I do not like natto.
包丁で叩いた納豆
fermented soybeans that have been minced with a kitchen knife
豆腐.
a type of Japanese food called 'awadofu'
a very fine textured bean curd {that is strained through silk cloth}