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肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
肉のかたまり
a piece of meat
肉が厚い
of flesh, being thick
くず状態の肉
meat scraps
肉の切れ
肉を覆う
mask the meat
肉を刻む
to mince meat―hash meat
肉の塊
piece of meat
肉の細切れ
chopped meat
肉がこわい
The meat is tough.
肉のきれはし
腐った肉
tainted meat―putrid flesh―carrion
肉を細かく切る
chop meat
一片の肉
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
肉のひと塊
a chunk of meat
こま切れ肉
bits of meat
肉を薄く切る
to cut the meat in slices
肉を柔らかくする
tenderize meat
肉を煮出す
to extract the essense of meat by boiling
肉が落ちる
to lose flesh
柔らかくした肉
tenderized meat
肉をたらふく食う
to eat heartily of the meat
肉を薄切りにする
scallop the meat
締まった肉
hard flesh
生の肉
raw meat
肉を解凍する
dethaw the meat
肉が焼ける
Meat roasts.
この肉は硬い
This meat is tough.
肉をスチューにする
to stew meat
肉が固い