ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:にくひきき
肉挽き器 とも書く
肉を挽く道具
(a mill for grinding meat)
読み方 ニクヒキキ
mincer
肉を挽き砕く器械
a machine that minces meat
こま切れ肉
bits of meat
肉のかたまり
a piece of meat
a mill for grinding meat
肉切庖丁
a cleaver
肉の細切れ
chopped meat
肉の切れ
肉を刻む
to mince meat―hash meat
ソップ肉
soup-meat
肉を覆う
mask the meat
フリカッセ肉
fricassee meats
燻製にした肉
smoked meat
肉のひと塊
a chunk of meat
肉を薄く切る
to cut the meat in slices
肉のきれはし
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
肉の塊
piece of meat
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
肉を薄切りにする
scallop the meat
一片の肉
子牛肉
veal
肉を細かく切る
chop meat
加工肉
cure meats
肉を載せる皿
a meat dish
肉をスチューにする
to stew meat
肉を焼く
to roast meat
肉の切身
a chop
締まった肉
hard flesh
けものの肉
flesh of animals
生の肉
raw meat
肉挽き器