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蒸したての
fresh from the steamer.
読み方:むす
(1)
(2)
読み方:ふかす
蒸す とも書く
蒸気をかけることで何かを調理する
(cook something by letting steam pass over it)
読み方 むす
1
(=ふかす)to steam
2
(=罨法{あんぽう}を施す)to foment; to embrocate; to poultice
(=天気が蒸す)to be close; to be sultry; to be muggy
(=苔が蒸す)(moss) grows
蒸したもの
a thing that is steamed
はれものを蒸す
to foment a boil
蒸焼きにする
to bake
蒸してすぐの物
a freshly steamed food item
焼き尽くす
to lose something in a fire
一度蒸したものを蒸し直すこと
the act of resteaming
芋を蒸す
to steam potatoes
人をふとん蒸しにする
to smother a man under the bedding
一度蒸したものを蒸し直す
to resteam
蒸して調理したプディング
a pudding cooked by steaming
一度蒸した物を蒸し直すことができる
to be able to be resteamed
蒸してすぐであること
of a thing to be eaten, the state of being freshly steamed
麹を蒸しかもす室
in Japan, a room used to steam 'koji' mold in the malting process
蒸焼きの芋
baked potatoes
食べ物を蒸かすことができる
to be able to steam food
蒸し器という調理器具
a cooking utensil called a steamer
蒸す