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mustard.
辛子漬け
《vegetables》 pickled in mustard
辛子菜
a leaf [an Indian] mustard.
読み方:からし、カラシ
芥子 とも書く
カラシの種子をひいたピリッとする粉やペースト
(pungent powder or paste prepared from ground mustard seeds)
アブラナ科アアブラナ属の数種の植物の総称
(any of several cruciferous plants of the genus Brassica)
読み方 カラシ
mustard
練った辛子
ginger paste
唐辛子という香辛料
a seasoning, called red pepper
激辛のトウガラシ
very hot red peppers
トウガラシ
red pepper
山椒という香辛料
a Japanese sharp hot condiment called {'sansho'}
胡椒という香辛料
a spice called pepper
山椒はピリリと辛い
Pepper bites.
マスタードの辛さ
the pungency of mustard
胡椒一つまみ
a pinch of pepper
ラディッシュの辛味
the pungent taste of radishes
大根おろし
a radish-grater―(おろし大根の意味なら)―grated radishes
山葵醤油
horse-radish sauce
胡麻塩頭
gray-white hair
ニンニク一片
a clove of garlic
辛子