ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
料理の当番
the duty of cooking
料理をする
do the cooking
調理場
a kitchen
煮炊きすること
the act of cooking
炊事
割烹術
cookery
料理風
cuisine
炊事係
the cook
割烹学
gastrology
台所用具.
culinary implements
割烹者
a cook
料理する
to cook a food
to prepare (food) for eating through the use of heat; to prepare (a dish) for a meal
野外料理.
outdoor cooking
精進料理
vegetable dishes―lenten fare
vegetable diet―vegetable dishes
a vegetarian dish
料理をこしらえる
to prepare a dish
美食の品々.
gastronomic delights
料理道具
a member of kitchen staff whose work it is to peel a specified thing, called a peeler
料理一品
a dish
a course
飯を炊くこと
to cook
煮たり焼いたりする
炊事をするところ
a place where things are cooked
割烹家
a gastrologist
フライ鍋
a frying-pan
揚げ鍋という調理器具
a kind of cookware called frypan
おいしい料理.
nice cooking
飯を焚く釜
a rice-boiler
cooking range