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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 日英対訳辞書 > クリームスープの英語・英訳 

クリームスープの英語

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英訳・英語 cream soup


EDR日英対訳辞書での「クリームスープ」の英訳

クリームスープ


「クリームスープ」を含む例文一覧

該当件数 : 8



例文

きのこのクリームスープ例文帳に追加

mushroom cream soup発音を聞く  - Weblio Email例文集

甲殻類で作ったを濃厚なクリームスープ例文帳に追加

a thick cream soup made from shellfish発音を聞く  - 日本語WordNet

前記濃縮クリームスープ又は濃縮クリームソースに3〜15倍量の水又は牛乳を加えて加熱するクリームスープ又はクリームソースの製造方法。例文帳に追加

The method for producing cream soup or cream sauce comprises adding water or milk in an amount 3-15 times that of the cream soup or the cream sauce to the concentrated cream soup or the concentrated cream sauce, and heating the mixture. - 特許庁

水又は牛乳を加えて電子レンジ等で加熱するだけで、撹拌等をしなくても簡便に分散、均一化されてクリームスープ又はクリームソースを得ることができる濃縮クリームスープ又はクリームソースであって、前記加熱によってふきこぼれが生じにくい濃縮クリームスープ又はクリームソースを提供する。例文帳に追加

To provide concentrated cream soup or concentrated cream sauce which is readily dispersed and homogenized only by adding water or milk and heating the mixture with a microwave oven or the like to obtain cream soup or cream sauce without stirring, for example, and which hardly boils over in the heating process. - 特許庁

3〜15倍量の水又は牛乳を加えて加熱することによりクリームスープ又はクリームソースを得られるようにする水分活性が0.9以下の濃縮クリームスープ又は濃縮クリームソースであって、脂質及び蛋白質の含有量が脂質100重量部に対し蛋白質が10〜35質量部であり、澱粉及び/又は澱粉分解物を含有し、粘度が3〜50Pa・sである濃縮クリームスープ又は濃縮クリームソース。例文帳に追加

The concentrated cream soup or the concentrated cream sauce has a water activity of ≤0.9, is obtained by adding water or milk in an amount 3-15 times that of the cream soup or the cream sauce, contains 10-35 pts.mass of protein based on 100 pts.mass of lipid, contains starch and/or decomposed starch, and has a viscosity of 3-50 Pa s. - 特許庁

美味しいジュース、コーヒー、ビールなどの飲料やクリーム、スープなどの流動性のある食品を供給できる飲料などの供給装置を提供する。例文帳に追加

To provide a feeder for a beverage or the like wherein a beverage such as delicious juice, coffee and beer or a fluidal foodstuff such as cream and soup can be supplied. - 特許庁

例文

クリームスープやクリームパスタソースなどの調理食品の冷解凍時に油分離を生じにくい特徴を有する、耐冷凍性に優れた練り込み用水中油型乳化油脂組成物、更にはその製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide an oil-in-water emulsified oil and fat composition for kneading, excellent in anti-freezing properties, and having characteristics of hardly causing oil separation when freezing and thawing cooked food such as cream soup and cream pasta sauce, and to provide a method for producing the composition. - 特許庁

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「クリームスープ」を含む例文一覧

該当件数 : 8



例文

70〜80℃の温度を有する一般の浄水器の温水のみでも、1分以内に完全に調理され、クリームスープのルーのような物性を示し、官能的に他の米粉よりも優れた特性を有し、微生物学的にも安全性が向上し、多くの活用価値のあるインスタント用米粉を製造する方法を提供することにある。例文帳に追加

To provide a method for producing rice flour for instant use, capable of perfectly cooked within a minute by using only 70-80°C warm water of a general water purifier, exhibiting physical properties like a roux for a cream soup, having characteristics sensually superior to other rice flours, microbiologically increased in safety, and having various usabilities. - 特許庁

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