意味 | 例文 (4件) |
ミルク蛋白質の英語
追加できません
(登録数上限)
「ミルク蛋白質」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 4件
ミルク蛋白質を利用した調理法例文帳に追加
COOKING METHOD USING MILK PROTEIN - 特許庁
本発明の低量ラクトース乳は1回の供給量当たりに少なくとも約6.25グラムの大豆蛋白質を供給するのに十分な量でダイズ蛋白質を含有しており、さらに随意的に、安定化剤、ダイズ・マスキング用香味料、ミルク・タイプ香味料およびこれらの混合物を含有している。例文帳に追加
This lactose-reduced milk contains soybean protein with an amount enough to supply at least about 6.2 g soybean protein per a quantity supplied and further, optionally contains a stabilizer, a seasoning for soybean masking, a milk-typed seasoning and a mixture of the above stabilizer and seasonings. - 特許庁
牛乳の乳脂肪を取り除き脱脂乳となったものから、水分を90%以上除去することにより、ミルク蛋白質ほぼ80%の粉末を生成し、この粉末を小麦の代替品として揚げ物の衣(ころも)として揚げ作業に供するようにするとともに、必要に応じて前記粉末に乳糖又はホエイを混合するようにしたミルク蛋白質を利用した調理法。例文帳に追加
A cooking method using milk proteins is provided, comprising the following way: 90 wt.% or more of water is removed from defatted cow milk to prepare powder containing about 80 wt.% of milk proteins, and the resultant powder is served as an alternative to wheat flour for frying operation for coatings of fried foods, wherein, as necessary, the powder is mixed with lactose or whey. - 特許庁
このような乳化組成物の各成分の割合は、乳脂肪源および乳蛋白質源となる牛乳、全粉乳、バター、チーズ、クリーム、れん乳、バターオイル、バターミルク、バターミルクパウダーなどの原料と、二糖アルコール、乳化剤、および水分の量を精密に調整することで得られる。例文帳に追加
The contents of the individual components of the emulsified composition can be established by precisely controlling the amounts of the starting materials providing the milk fats and the milk proteins such as cow's milk, whole powder milk, butter, cheese, cream, condensed milk, butter oil, butter milk and butter milk powder and the amounts of the disaccharide alcohol, the emulsifying agent and water. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (4件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「ミルク蛋白質」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |