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精製レシチンの英語
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英訳・英語 refined lecithin
「精製レシチン」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
また、レシチンは、高純度に精製されたレシチンが好ましく、ポリグリセリン脂肪酸エステルは、実質的にジグリセリンモノオレイン酸脂肪酸エステルであることが好ましい。例文帳に追加
The lecithin is preferred to be highly refined one, and the polyglycerol fatty acid ester is preferred to be a diglycerol monooleate fatty acid ester substantially. - 特許庁
レシチンを酵素的加水分解により製造したリゾリン脂質を70%以上含有する精製酵素分解レシチンとグリセリン脂肪酸エステルを耐凍結性カスタードクリームに配合する。例文帳に追加
A purified enzyme-degraded lecithin produced by enzymatically hydrolyzing the lecithin and containing ≥70% lysophospholipid, and a glycerol ester of a fatty acid are compounded with a freezing-resistant custard cream to provide the objective freezing-resistant custard cream. - 特許庁
本発明は、レシチンを含む、食品グレードまたは医薬品グレードのホスファチド(リン脂質)、ならびにその製造プロセスおよび精製プロセスに関する。例文帳に追加
A phosphatide (phospholipid) of a foodstuff grade or pharmaceuticals grade includes lecithin, a preparation process, and a process for purification. - 特許庁
精製魚油に、エトキシンを0.1〜0.3重量%、ビタミンEを0.3〜0.5重量%及びレシチンを0.5〜1.0重量%添加する。例文帳に追加
This anti-oxidized fish oil is obtained by adding 0.1-0.3 wt.% ethoxin, 0.3-0.5 wt.% vitamin E and 0.5-1.0 wt.% lecithin to a purified fish oil. - 特許庁
精製酵素分解レシチンとグリセリン脂肪酸エステルを配合した耐凍結性カスタードクリームは、凍結による品質と食感の劣化がほとんどない。例文帳に追加
The quality and the texture of the freezing-resistant custard cream containing the compounded purified enzyme-degraded lecithin and glycerol ester of the fatty acid are hardly deteriorated by the freezing. - 特許庁
特に、フェヌグリーク種子胚芽から精製したガラクトマンナンを用い、食品用乳化剤が天然レシチン又は天然サポニンであり、更に、ディル、パセリ、フェンネル、カルダモン、シナモン、ペパーミント、ペリラ、ローズマリー、ナツメグ、コリアンダーより抽出された精油を少なくとも1種類以上配合する。例文帳に追加
Especially, the galactomannan is produced by refining the seed embryo of Trigonellafoenum graecum, the food emulsifier is natural lecithin or natural saponin, and the drug is compounded with at least one kind of essential oil extracted from dill, parsley, fennel, cardamom, cinnamon, peppermint, perilla, rosemary, nutmeg and coriander. - 特許庁
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「精製レシチン」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 9件
油脂組成物中、レシチン0.1〜5.0重量%とポリグリセリン脂肪酸エステル0.01〜1重量%と風味油脂0.1〜40重量%を配合してなる調理用油脂組成物であり、好ましくは、風味油脂が風味油、未精製牛脂、未精製ラードから選ばれる1種以上であることを特徴とする調理用油脂組成物。例文帳に追加
This oil and fat composition is obtained by formulating 0.1-5.0 wt.% of lecithin, 0.01-1 wt.% of a polyglycerol fatty acid ester, and 0.1-40 wt.% of a flavorous oil and fat; wherein the flavorus oil and fat is preferably at least one kind selected from flavorous oil, unrefined beef tallow and unrefined lard. - 特許庁
還元型補酵素Qを精製大豆レシチンなどからなるリポソームで被覆し可溶化すること、あるいは還元型補酵素Qを低濃度の界面活性剤及び/又は油脂を用いて可溶化あるいは乳化した溶液を作製することにより、冷蔵あるいは室温にて長期間保存できる還元型補酵素Qの溶液を作製できる。例文帳に追加
This solution of the reduced coenzyme Q capable of being preserved for a long period in a cool state or at a room temperature is prepared by solubilizing the reduced coenzyme Q by coating the coenzyme Q with a liposome comprising a purified soybean lectin, or preparing a solubilized or emulsified solution of the reduced coenzyme Q by using a low-concentration surfactant and/or a fat and oil. - 特許庁
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refined lecithin
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