意味 | 例文 (6件) |
cherry-plum-peach-apricotとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 桜梅桃李
「cherry-plum-peach-apricot」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 6件
To provide a method for producing an alcoholic beverage (for instance, plum liquor) reduced in ethyl carbamate levels using cyanogenic glycoside-containing fruits (for instance, Japanese apricot, plum, apricot, peach, loquat and cherry) as raw materials, and to provide the new alcoholic beverage produced by such a method.例文帳に追加
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。 - 特許庁
To provide a production method by which the content of ethyl carbamate in an alcoholic beverage (liqueur of Japanese plum liquor or the like) using fruits (Japanese plum, apricot, peach, loquat, plum, cherry or the like) containing cyanogenic glycoside can be reduced, and to provide the new alcoholic beverage produced by the production method.例文帳に追加
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。 - 特許庁
To provide a method for producing an alcoholic beverage (for instance, plum liquor) reduced in ethyl carbamate levels using cyanide glycoside-containing fruits (for instance, plum, apricot, peach, loquat and cherry) as the raw materials, and to provide the new alcoholic beverage produced by such a method.例文帳に追加
本発明の課題は、シアン配糖体を含む果実(梅、杏、桃、ビワ、プラム、チェリー等)を原料とする酒類(梅酒リキュール等)中のカルバミン酸エチルを低減する製造方法、及び、かかる製造方法によって製造してなる新規な酒類を提供することにある。 - 特許庁
At least one selected from the group consisting of synthetic compounds and nature-derived prunasin extracted or formed from at least one of plant extracts of plum, peach, apricot, loquat, Prunus laurocerasus, Prunus avium Mill, Prunus avium and American bird cherry is used as prunasin.例文帳に追加
用いるプルナシンは、合成化合物;ウメ、モモ、アンズ、ビワ、セイヨウバクチノキ、エゾウワミズ、セイヨウウミザクラ、アメリカウワミズザクラの植物抽出物の1種以上から抽出・生成した天然由来のプルナシンからなる群から選ばれる少なくとも1種を用いる。 - 特許庁
The food and drink comprises an oil and fat composition obtained by coating oil and fat or fat-soluble substance with an emulsifier, vitamin B1 and aroma preparation derived from at least one kind of food material selected from the group comprising peach, cherry fruit, ume apricot, apple, strawberry, apricot, plum, mango, acerola, mangosteen, pineapple, coconut, banana, nuts, milk and coffee.例文帳に追加
油脂または脂溶性物質を乳化剤で被覆した油脂組成物、ビタミンB1および桃、桜桃、梅、リンゴ、イチゴ、アプリコット、プラム、マンゴー、アセロラ、マンゴスチン、パイナップル、ココナッツ、バナナ、ナッツ類、乳類およびコーヒーからなる群より選ばれる1種または2種以上の食品素材を由来とする香料製剤を含有することを特徴とする飲食品。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (6件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「cherry-plum-peach-apricot」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |